Event Namaz Vakitleri
Survey Anket

GELİŞTİRİLMESİNİ İSTEDİĞİNİZ HİZMETLER NELERDİR.?

Sonuçlar
KORONA VİRÜSE KARŞI ALDIĞIMIZ TEDBİRLER

Çin’de başlayıp tüm dünyada hızla yayılan koronavirüs(COVID-19) adlı virüs ile mücadele kapsamında üzerimize düşen görevleri ülke olarak top yekûn uygulamak durumundayız.

Bu kapsamda ATB iş merkezi yönetimi olarak ortak alanlar başta olmak üzere hijyen tesisi için gerekli çalışmaların yürütülmesini titizlikle uygulamaktayız. Alt ve Üst kat giriş nizamiyelerine, yönetim binasına, mescit girişi ve site içi orta noktalara el dezenfektanları yerleştirmiş bulunmaktayız. Ayrıca, Sağlık Bakanlığının açıklamış olduğu, tedbirler doğrultusunda iş merkezi mescidinde cemaat ile vakit namazı ve Cuma namazı kıldırılmayacaktır. Bu çerçevede siz sayın üyelerimizin de mümkün olduğunca yurt dışı seyahatlerinden kaçınmasını ve zorunlu olmayan seyahatleri ertelemesini, iş yeri ziyaretlerinizi mümkün olduğunca azaltmanızı ve iş yerlerinizin özelinde de hijyen tesisi sağlamak konusunda gerekli hassasiyeti göstermenizi önemle rica ederiz.

Hastalık şüphesi durumunda; Sağlık bakanlığının yetkili kıldığı hastanelerden, Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi (Ulucanlar) ve Ankara Şehir Hastanesi’ne(Bilkent) başvurabilirsiniz veya Alo 184 koronavirüs danışma hattını arayarak her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz. Ayrıca iş merkezimizin web sitesi olan www.atbismerkezi.comu ziyaret ederek site esnafımız olan medikal ve temizlik firmalarından; el dezenfektanı, maske, eldiven vb. malzemeleri satan işletmelere ulaşabilirsiniz.

İçinde bulunduğumuz bu önemli süreci gerekli tedbirleri alarak zararsız veya en az zararla atlatmak konusunda göstereceğiniz özen için şimdiden teşekkür eder,

Yönetim Kurulu olarak, sağlıklı ve  hayırlı işler dileriz.